Personlig rådgivning

Som leder skal du både have en høj integritet og samtidig være i stand til at forny dig løbende i takt med organisationens behov. Det betyder, at du skal være i god kontakt med effekten af din personlige ledelse og arbejde bevidst med at forbedre vejene til dine mål.

Få en samtale om hvordan du styrker dit lederaftryk >>

 

Klædt på til et nyt niveau
Det er ikke dit første job som chef – måske langt fra – så du ved, hvor vigtigt det er at komme rigtigt fra start og fokusere på de vigtigste mål. Alligevel kunne du godt bruge en ekstern sparringspartner, der tager præcist dit udgangspunkt. Hvordan omsætter du bedst dine mål til synlig lederadfærd, der virker for dig?

Personlighedstest
Ved du, hvordan netop dine styrker og svagheder kommer til udtryk på en god eller en dårlig dag? Med en seriøs personlighedstest - som ikke er målrettet rekruttering - får du hjælp til at erkende hvem du er og få det bedste frem i dig selv. Du kan enten vælge testen og den efterfølgende udviklingssamtale som en kvalificeret selvevaluering eller som start på et skræddersyet udviklingsforløb til netop dig.

Få succes med den nye strategi
Arbejdet med at udtænke og udleve en ny strategi er ofte inspirerende og krævende. Der er fokus på de nye handlinger, som skal sættes i gang og gamle handlinger, der skal stoppes. Hvordan leder du effektfuldt, synligt og troværdigt den nye strategi igennem?

Dit næste job
Hvor kan din særlige værdi komme bedst til udfoldelse? Er du uafklaret om dit næste job? Muligvis har du en drøm om en anden branche, og er i tvivl om dit CV rækker? Måske vil du forlade topleder-jobbet, og stadig bruge dine evner fuldt ud? Eller ønsker du sparring til formulering af din ansøgning, fokus på dine særlige kompetencer, den efterfølgende samtale og eventuelle lønforhandling.

Spar på (leder-)energien!
Det kendetegner en leder uanset niveau, at man har ansvar for flere opgaver, end man selv kan løse. Derudover har du som leder én opgave, som ikke kan uddelegeres: overblikket. Du være klar til at præstere i topgear både forudset og uforudset. Hvordan leder du dig selv? Før, under og efter kriser kan du have brug for særlige fokus.

 

Jeg er certificeret i erhvervstesten NEO PI-R, som er en af de mest veldokumenterede personligheds-test på markedet. Kontakt mig for en uforpligtende snak om dit eller jeres behov.