Ledergruppe træning

At fungere i en ledergruppe er ikke bare kompetenceudviklende for den enkelte leder - det er også en nødvendighed for at styrke jeres resultater. Faktisk er det nøglen til at udnytte jeres fælles potentiale.

Få en samtale om hvordan I bliver bedst som gruppe >>

 

Sæt dit hold
En af de vigtigste opgaver for en leder er at sætte det rigtige hold. Hvordan sikrer I, at ledergruppen arbejder som et hold og ikke bare som en gruppe af ledere, der mødes i det samme lokale? Hvordan kan I med netop jeres opgaver og mål løfte jer til næste niveau?

Rollemodel i kulturændringer
Jeres adfærd er det, der bringer jer tættest på jeres resultater. De store omvæltninger, forskellige politiske interesser, besparelser og ændringer af kerneydelser, som mange organisationen oplever, kræver ofte, at man arbejder målrettet med virksomhedens kultur. Ved I, hvad I skal ændre hos jer selv - og hvor stor effekt det vil have?
 

Eftersyn
Når man har fungeret sammen som ledergruppe over en længere periode, er der mange ting, der glider nemmere. Man kender hiandens styrker og svagheder og gennemfører ofte møderne efter det. Men det kan der også gå tomgang i; måske kan gruppen levere bedre resultater, måske keder deltagerne sig og søger nye udfordringer? Sørg for at give jer selv et fokuseret eftersyn: Sikrer jeres konkrete daglige adfærd, at I når jeres mål?

Personlighedstest og lederudvikling
Hvad er den enkeltes styrker og udfordringer i gruppen? Måske har I en klar ide om det, men har endnu ikke fået det manifesteret i det daglige ledelsesarbejde?. I kan vælge at lade jer teste som gruppe og få et tydeligt fælles fundament at udvikle jer på. Nøglen er at få testresultaterne omsat til konkrete daglige handlemuligheder.